Jacuzzi huren en hottub huren
                                                "Op iedere locatie en voor elke gelegenheid een jacuzzi, mobiele hottub of mobiele sauna!"
  

Luxe mobiele hottub (6-8 persoons)

  

Bij JacuzziFans kunt u dé mobiele hottub huren voor elke periode.

Leuk voor het hele gezin of vriendengroep, bijv. voor een groot tuinfeest of gewoonweg voor uzelf, even heerlijk ontspannen!
Direct reserveren? Klik dan hier:
Reserveren

 

'De 3 voordelen van dé hottub-op-trailer t.o.v. een jacuzzi op een rij'

 

Energie/stroom
De hottub verwarmt zichzelf op met het verbranden van hout. Dit is veel voordeliger, dan dat de jacuzzi volledig dient op te warmen met elektriciteit. Daarnaast heeft de hottub op trailer alleen stroom nodig, als je de verlichting/massage-stralen wilt gebruiken. Krachtstroom is niet nodig, zoals de traditionele jacuzzi.

 

 

Opwarmtijd
De hottub heeft ongeveer 2 á 3 uur nodig om volledig op temperatuur te komen. Bij de traditionele en opblaasbare jacuzzi is dit veel langer, gemiddeld moet je dan denken aan 20 á 24 uur om op te warmen. Dat betekent, dat je de hottub, nog dezelfde dag kan huren, om 's avonds te gebruiken voor bijv. je verjaardag.

Je kan nu ook elektrische verwarming bij de hottub huren, zo kan je de hottub snel initieel opwarmen met hout, en daarna met elektriciteit de hottub op temperatuur houden, zodat je de warmte niet steeds hoeft te managen.

 

 

Professioneler & geen gedoe
Los van dat de mobiele hottub mooier en écht een eyecatcher op jou feest is! Heeft de hottub op trailer meer opties, dan de opblaasbare jacuzzi. De trailer kan volledig verlicht worden van zowel in de hottub, als daarbuiten. Daarnaast is er een daadwerkelijke whirlpool, en zijn er massagestralen, om helemaal weer zen van te worden.

Het opzetten en opruimen van de hottub is een fluitje van een cent, waardoor u zich volledig kan richten op het genieten van de mobiele hottub.

 
Hoe werkt het?


jacuzzi huren amersfoort

 

Locatie
Is de locatie geschikt voor de hottub op trailer? De hottub zit vast op de trailer, waardoor u de gehele aanhanger op de gewenste plek neer dient te zetten, zo is het een échte eyecatcher voor jou feest!

Afmetingen hottub op trailer:
Lengte:    4,5 meter
Breedte:  2,5 meter
Hoogte:   1,5 meter

Indien er helaas geen plek is voor de hottub op trailer, kunt u besluiten om de opblaasbare jacuzzi te huren.

De hottub kan op iedere ondergrond neergezet worden, zolang er maar een gangbare weg is naar de locatie.


 

jacuzzi huren barneveld

 

Vervoer
JacuzziFans kan de hottub op trailer bij u op locatie verzorgen, zodat u volledig hierin ontzorgd wordt. De kosten hiervoor zijn €25 als starttarief, en daarna  €0,50 per gereden km.

U kunt ook besluiten om de hottub op trailer kosteloos op te halen in Lunteren, aan de Barneveldseweg 41A, als u een auto met een trekhaak heeft. De trailer weegt minder dan 750kg, waardoor je met je B-rijbewijs de trailer zelf op kunt halen.

Denkt u daarbij wel aan een witte kentekenplaat?

 

jacuzzi huren brummen

 

Opzetten
Het opzetten van de hottub op trailer is een fluitje van een cent, zodat u zonder al te veel moeite kunt genieten van de luxe hottub.

De hottub op trailer wordt op de gewenste plek neergezet, de steunpoten worden uitgedraaid. Vervolgens kan de kunststof-deksel van de hottub gedragen worden. Nu kan het water gevuld worden in de hottub. De hottub op trailer heeft ongeveer 1500 liter water nodig en het duurt ongeveer 2 uur om te vullen.

Zodra het water gevuld is, kunt u gaan beginnen met het hout in de kachel aansteken. Uiteraard kunnen wij de installatie ook voor u uit handen nemen, de kosten hiervoor zijn €18.

 

 

Hout
Wij leveren voor u duurzame en ovengedroogde eikenhout. Het ovengedroogde hout zorgt ervoor dat de rookontwikkeling minimaal is, wat weer fijn voor u, en eventuele omstanders is.

Tevens is eikenhout 1 van de hardste houtsoorten, waardoor je daar het langste mee kan doen. De kosten voor een set hout zijn €35, wat genoeg hout is voor een weekend of dag.

Ook kunt u eigen hout gebruiken, zorg er wel altijd voor dat dit natuurlijk hout is, dat wil zeggen dat het niet door een mens is bewerkt.
Geverfde- of geïmpregineerde hout mag nooit in de kachel verbrand worden, dit zal de hottub op trailer aanzienlijk beschadigen.

 

 

Opwarmen
Het aansteken van de kachel gebeurd door allereerst het hout in de kachel te leggen.

Via de aanmaakblokjes kan je het hout in de kachel vrij gemakkelijk aangestoken worden. De hottub heeft ongeveer 2 á 3 uur nodig, om de hottub volledig op te warmen naar een aangename temperatuur (38 á 40 graden).

Dit zorgt ervoor dat u eventueel vandaag nog kan besluiten om de hottub op trailer te huren, voor bijvoorbeeld uw verjaardagsfeest.

 

Tegenwoordig kunt u ook voor €25 extra kiezen voor een combinatie hottub (hout gestookt en elektrisch verwarming). Klik hier voor de voordelen hiervan.

 

 

Temperature-control
Als het voor u de eerste keer is dat u water probeert op te warmen via hout verbranden, dan is het belangrijk om rekening te houden met temperature-control.

Gedurende het opwarmen is het verstandig, om af-en-toe het water door elkaar heen te roeren, d.m.v. de bubbles. Dit verzorgt het beste en snelste resultaat, zodat het warme water ook beneden warm is, en niet gelijk via de bovenkant verdampt. Dit proces doet u ongeveer 5 minuten per half uur.

Via de dobberaar, kunt u de temperatuur in de hottub aflezen, dit zorgt ervoor, dat u weet of u de gewenste temperatuur heeft bereikt om te gaan genieten van de hottub.

 

 

Borg & Betaling
De borg bedraagt €250 per hottub op trailer, en dient digitaal overgemaakt te worden. Dit wordt digitaal terugbetaald, na controle op schoonmaak en schade in de dagen na ontvangst.

De betaling van de huur kan contant of digitaal. Indien u kiest voor digitaal, zal dit meestal betaald worden bij ontvangst, d.m.v. een "tikkie". Tevens vult u het digitale formulier in, op het moment van ontvangst van de mobiele hottub.

 

 

Schoonmaak & overige
Nadat u genoten heeft van de hottub op
trailer is het tijd om de hottub schoon te maken en klaar te maken voor transport. U kunt ervoor kiezen om u ook hier volledig in te laten ontzorgen,  de kosten hiervoor zijn €25.

Indien u interesse heeft om na gebruik van de hottub, een eigen hottub in uw tuin neer te zetten, dan kunt u ook een hottub bij ons kopen. Klik hier, om alle informatie in te winnen om een hottub van JacuzziFans aan te schaffen.

Wij geven u 50% van de verhuur als korting op de aanschafprijs.

 


PrijzenDag (24 uur)*

€100

Midweek (maandagmiddag t/m vrijdagochtend)

€175

Weekend (vrijdagmiddag t/m maandagochtend)

€175

1 week

€250

2 weken

€350

Langer dan 2 weken

Op basis van prijsaanvraag

Feestdagen (Bijv. kerst en/of oud-en-nieuw)

De prijzen zijn hoger rond kerst & oud-en-nieuw

*Wij zijn op zondag gesloten. Indien u de mobiele hottub alleen op zaterdag nodig heeft,
dan kan de mobiele hottub alleen op maandag weer opgehaald/teruggebracht worden.
Wij rekenen hiervoor een zaterdag-toeslag van €40.

Beschikbaarheid


Mobiele hottub - 1


Mobiele hottub - 2Mobiele hottub - 3 Mobiele hottub - 4

 Reserveren of aanvullende vragen?Heeft u nog andere vragen? Raadpleeg dan onze FAQ of wilt u direct contact met ons, navigeer dan naar onze contactpagina.
Wilt u de hottub op trailer direct reserveren, navigeer dan naar:

Reserveren


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram