Jacuzzi huren en hottub huren
                                                "Op iedere locatie en voor elke gelegenheid een jacuzzi, mobiele hottub of mobiele sauna!"
  

Wie ben ik?


Hallo! Ik ben Robin Adams, eigenaar van JacuzziFans. 

In 2020, kwam ik naast zovelen onder ons, volledig thuis te zitten, in verband met corona.
Ik zocht al langere tijd om iets voor mijzelf te beginnen, maar ik kon nooit een product vinden, dat bij me paste, en waar ik een goed gevoel van kreeg. Totdat ik zelf in aanraking kwam met een  opblaasbare jacuzzi. Ik vond het meteen geweldig, gemakkelijk op te zetten, past op iedere plek en om even al je zorgen vergeten, en puur te genieten van het hete water in de buitenlucht.

In 2022 ben ik begonnen met mijn diensten uit te breiden, met het verhuren van een hottub op een trailer. Het voordeel hiervan is dat het voor de klant nog makkelijker is om op te zetten en af te breken, het enige nadeel hiervan is dat het niet op iedere plek past, maar daar zijn dan weer de opblaasbare jacuzzi's voor, zodat iedereen "even" van een jacuzzi in zijn of haar tuin kan genieten!

Ik ben 30 jaar en ben samen met mijn vriendin woonachtig te Lunteren. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en flexibel zijn eigenschappen die mij kenmerken. Indien u een vraag hebt, of uitdaging, denk ik graag met u mee. Daarnaast ben ik transparant over wat u van mij kan verwachten en welke kosten daartegenover staan. Ook begrijp ik en wil ik graag u een zó mooi mogelijke ervaring geven, als op het laatste moment blijkt, dat het weer tegen zit, voor een mooi buitenfeest, dan kunt u de reservering kosteloos annuleren.

Navigeer vooral naar de andere pagina's wat ik voor u kan betekenen. Indien u aanvullende vragen heeft, kunt u mij altijd bereiken via het  Contactformulier.


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram