Jacuzzi huren en hottub huren
                                                "Op iedere locatie en voor elke gelegenheid een jacuzzi, mobiele hottub of mobiele sauna!"
  

Wie ben ik?


Hallo! Ik ben Robin Adams, eigenaar van JacuzziFans. 

In 2020 bevond ik mij, net als velen van ons, plotseling thuis vanwege de coronasituatie. Ik had al geruime tijd het verlangen om iets voor mezelf te beginnen, maar ik kon nooit het juiste product vinden dat bij mij paste en waar ik een goed gevoel bij had. Totdat ik zelf in aanraking kwam met een opblaasbare jacuzzi. Ik was direct enthousiast; het is eenvoudig op te zetten, past op elke locatie en biedt de mogelijkheid om even al je zorgen te vergeten en puur te genieten van het warme water in de buitenlucht.


In 2022 begon ik mijn diensten verder uit te breiden door hottubs op trailers te verhuren. Het voordeel hiervan is dat het voor de klant nog gemakkelijker is om op te zetten en op te ruimen. Het enige nadeel is dat het niet overal geplaatst kan worden, maar hiervoor zijn de opblaasbare jacuzzi's weer ideaal, zodat iedereen "even" van een jacuzzi in zijn of haar tuin kan genieten.


Ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Lunteren. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn eigenschappen die mij typeren. Mocht u vragen of uitdagingen hebben, denk ik graag met u mee. Daarnaast ben ik transparant over wat u van mij kunt verwachten en welke kosten hieraan verbonden zijn. Ik begrijp ook dat ik u een zo geweldig mogelijke ervaring wil bieden. Als op het laatste moment blijkt dat het weer niet meewerkt voor een buitenfeest, kunt u de reservering kosteloos annuleren.


Navigeer vooral door de andere pagina's om te ontdekken wat ik voor u kan betekenen. Mocht u aanvullende vragen hebben, kunt u altijd contact met mij opnemen via het Contactformulier.


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram