Jacuzzi huren en hottub huren
                                                "Op iedere locatie en voor elke gelegenheid een jacuzzi, mobiele hottub of mobiele sauna!"
  

Hottub kopen?

 

Mocht u na het huren van onze mobiele hottub interesse hebben om een eigen hottub aan te schaffen of heeft u gewoonweg interesse om een hottub te kopen,
dan vind u hier op deze pagina alle informatie, met betrekking tot het aanschaffen van uw eigen hottub bij JacuzziFans.Wij hebben jarenlange ervaring met hottub's en Jacuzzi's, waardoor wij tot de conclusie gekomen zijn, dat wij geloven in een aantal standaard uitgangspunten voor de hottub:


Onderhoudsvrij


Onze hottub's (buitenkant) zijn gemaakt van kunststof-composiet-hout (HKC of WPC). Dit is een geperst materiaal bestaande uit hout en een thermoplastische kunststof. HKC heeft geen extra behandelingen, zoals oliën of verven nodig. Hij is erg duurzaam en is bestand tegen UV-straling, hoge luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen. Dit zorgt dat je hottub onderhoudsvrij erg lang mee kan.


Acryl badkuip


Traditionele hottub's zijn van binnen van hout, wat een aantal nadelen met zich meebrengt. Het kan gaan lekken, het dient van tijd-tot-tijd behandeld te worden, en er kunnen geen traditionele jacuzzi opties gebruikt worden, zoals verlichting, jets of bubbels. Daarnaast is het schoonmaken ook lastiger en valt het zitcomfort erg tegen.


Wij kiezen voor onze hottub's voor een acryl badkuip. Dit maakt ook het schoonmaken eenvoudiger. Je kan bij ons kiezen uit 6 verschillende soorten kleuren acryl kuip.


Opties


Wij geloven dat de ervaring in een hottub beter is, als je verlichting, bubbels & jets hebt in je hottub. Daarnaast geloven wij ook in een 3 Kw verwarmingsmotor, hierdoor kan je ook lange periodes, zonder kachel gebruik maken van de hottub.


Het voordeel van deze verwarmingsmotor is ook dat het geen krachtstroom nodig heeft. Het is een kachel voor erbij, waarin je via de kachel eerst het water voorverwarmt, en daarna met deze verwarmingsmotor het water goed op temperatuur houdt.

 

Houtgestookt


Doordat de hottub hout gestookt verwarmd wordt, kan die binnen 3 uur verwarmd worden. waardoor je niet perse de hottub constant warm en water in te houden hoeft, als je dezelfde dag nog van de hottub wilt genieten. Daarnaast is hout verbranden nog altijd duurzamer en goedkoper dan elektriciteit.


Daarnaast zijn onze hottub's  geïsoleerd in de wand-bodem, wat voor een hogere isolatiewaarde zorgt. Daarnaast leveren wij de hottub's met een geïsoleerde kunstleren hoes.
Hieronder ziet u onze Hottub-fan, indien u hieronder een aanvraag/bestelling doet, zullen wij altijd eerst contact met u opnemen, voordat de bestelling definitief is!
Eventueel kunt u bij ons ook eerst het product huren en daarmee uit proberen. 50% van de huurkosten zullen wij dan korting geven op de aanschafprijs.Mocht u liever een persoonlijk gesprek of telefonisch gesprek hebben over de aanschaf van een hottub, neem dan gerust contact met ons op.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram