Jacuzzi huren en hottub huren
                                                "Op iedere locatie en voor elke gelegenheid een jacuzzi, mobiele hottub of mobiele sauna!"
  

Luxe mobiele sauna (6-persoons)

 

 

 

Bij JacuzziFans kunt u dé mobiele sauna huren voor elke periode.

Leuk voor het hele gezin of vriendengroep, bijv. voor een groot tuinfeest of gewoonweg voor uzelf, even heerlijk ontspannen!
Direct reserveren? Klik dan hier:
Reserveren

 Hoe werkt het?


Locatie
Is de locatie geschikt voor de mobiele sauna? De sauna zit vast op de trailer, waardoor u de gehele aanhanger op de gewenste plek neer dient te zetten, zo is het een échte eyecatcher voor jou feest!

Afmetingen mobiele sauna:
Lengte:    4,5 meter
Breedte:  2,5 meter
Hoogte:   3 meter    

Indien er helaas geen plek is voor de mobiele sauna, kunt u besluiten om de opblaasbare jacuzzi te huren.

De mobiele sauna kan op iedere ondergrond neergezet worden, zolang er maar een gangbare weg is naar de locatie.

 

 Vervoer
JacuzziFans kan de mobiele sauna bij u op locatie verzorgen, zodat u volledig hierin ontzorgd wordt. De kosten hiervoor zijn €25 als starttarief, en daarna  €0,50 per gereden km.

U kunt ook besluiten om de mobiele sauna kosteloos op te halen in Lunteren, aan de Barneveldseweg 41A, als u een auto met een trekhaak heeft.

De trailer weegt 900kg, en heeft een technische maximum massa van 1.500 kg. Dat betekent dat u een BE-rijbewijs nodig heeft, als uw auto's technische maximum massa hoger dan 2.000 kg is. Zodra de maximum massa van het voertuig en de aanhangwagen bij elkaar opgeteld boven de 3.500 kg komt, heeft u een BE-rijbewijs nodig.

 

Opzetten
Het opzetten van de mobiele sauna is een fluitje van een cent, zodat u zonder al te veel moeite kunt genieten van de luxe sauna.

De mobiele sauna wordt op de gewenste plek neergezet, de steunpoten worden uitgedraaid.
Zodra de steunpoten uitgedraaid zijn, kunt u gaan beginnen met het hout in de kachel aansteken. Dit gebeurt binnen in de sauna.

 

 Hout
Wij leveren voor u duurzame en ovengedroogde eikenhout. Het ovengedroogde hout zorgt ervoor dat de rookontwikkeling minimaal is, wat weer fijn voor u, en eventuele omstanders is.


Tevens is eikenhout 1 van de hardste houtsoorten, waardoor je daar het langste mee kan doen. De kosten voor een set hout is €35, wat genoeg hout is voor een weekend of  dag.

Ook kunt u eigen hout gebruiken, zorg er wel altijd voor dat dit natuurlijk hout is, dat wil zeggen dat het niet door een mens is bewerkt.
Geverfde- of geïmpregneerde hout mag nooit in de kachel verbrand worden, dit zal de mobiele sauna aanzienlijk beschadigen.

 

 

Opwarmen
Het aansteken van de kachel gebeurd door allereerst het hout in de kachel te leggen.
Via de aanmaakblokjes kan je het hout in de kachel vrij gemakkelijk aansteken. De sauna heeft ongeveer 45-60 minuten nodig, om de sauna volledig op te warmen naar een aangename temperatuur (80 graden).

Dit zorgt ervoor dat u eventueel vandaag nog kan besluiten om de mobiele sauna te huren, voor bijvoorbeeld uw verjaardagsfeest.

Groot feest?
Heeft u een groot feest, voor veel genodigden, voor bijv. een grote tuinfeest of grote verjaardag, dan kunt u ook mobiele hottub's erbij huren.

Ook kunt u een volledig buitenfeest organiseren, met onze buitenfeest behoeftes, navigeer naar buitenfeest organiseren, om alle informatie hierover te vinden.

Ook kunt u eventueel een partybox bij huren. Met de JBL PartyBox 310 is genieten gegarandeerd wanneer je deze bij huurt voor €40 voor een fijne sauna achtergrond geluid.

Borg & Betaling
De borg bedraagt €250 per mobiele sauna, en dient digitaal overgemaakt te worden. Dit wordt digitaal terugbetaald, na controle op schoonmaak en schade in de dagen na ontvangst.

De betaling van de huur kan contant of digitaal. Indien u kiest voor digitaal, zal dit meestal betaald worden bij ontvangst, d.m.v. een "tikkie". Tevens vult u het digitale formulier in, op het moment van ontvangst van de mobiele sauna.

 

Schoonmaak & opruimen
Nadat u genoten heeft van de sauna op
trailer is het tijd om de sauna schoon  te maken, de kachel uit te vegen en klaar te maken voor transport. U kunt ervoor kiezen om u ook hier volledig in te laten ontzorgen,  de kosten hiervoor zijn €25.

 


Prijzen


Dag (24 uur)

€140

Midweek (maandagmiddag t/m vrijdagochtend)

€210

Weekend (vrijdagmiddag t/m maandagochtend)

€225

1 week

€300

2 weken

€375

Langer dan 2 weken

Op basis van prijsaanvraag

Feestdagen (bijv. kerst en/of oud-en-nieuw)

 De prijzen zijn hoger rond kerst & oud-en-nieuwBeschikbaarheid

 Reserveren of aanvullende vragen?

 

 

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op, navigeer naar onze contactpagina voor onze contact-gegevens.
Wilt u de mobiele sauna direct reserveren, navigeer dan naar:
Reserveren


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram