Jacuzzi huren en hottub huren
                                                "Op iedere locatie en voor elke gelegenheid een jacuzzi, mobiele hottub of mobiele sauna!"
  

De hottub met het beste van beide werelden
Onze nieuwste hottub's hebben een nieuwe zwart-wit golvende badkuip. Daarnaast kunnen onze nieuwste hottub's  zowel op hout als op elektriciteit opgewarmd worden. En dat biedt veel voordelen:


Hout gestookt en Elektrische verwarming
Vaak worden onze producten voor korte tijd gehuurd, een dag, weekend of week. Je wilt graag de hottub snel up-en-running hebben, en niet 24 uur willen wachten met elektrische verwarming, voordat de hottub een aangename temperatuur van rond de 38 graden haalt. Met hout gestookt kunt u de hottub al binnen 2 uur op een aangename temperatuur krijgen, zeker als u de elektrische verwarming daarbij aan zet. Mocht u daarna niet steeds bezig willen zijn met de temperatuur managen, dan kunt u vanaf dan de 3 kW elektrische boiler aanzetten. Daarnaast spaart u kosten door de initiële verwarming via hout te laten verwarmen, i.p.v. dit volledig via elektriciteit te laten lopen. Indien u uiteraard geen mogelijkheid heeft om de hottub aan te sluiten op elektriciteit, dan kunt u de hottub in zijn geheel verwarmen via hout.


Krachtstroom?
Voor de elektrische boiler heeft u geen krachtstroom nodig. Wel is het verstandig om tijdens het gebruik van deze elektrische verwarming geen andere apparaten op dezelfde groep te hebben. Voor de bubbels, jets en verlichting is ook geen krachtstroom nodig.


Alleen elektrische verwarming

Indien u de hottub binnen wilt neerzetten, vanwege de regen of dat het feest binnen is, kan je ervoor kiezen om alleen de elektriciteit te gebruiken om de hottub te verwarmen.
Indien u hiervoor kiest, houdt rekening met een opwarmtijd van 20 uur. Wellicht kunt u gelijk warm water in de hottub krijgen, dan kan er al uiteraard gelijk begonnen worden met het genieten van de hottub.

 

Wilt u meer informatie over het huren van de hottub, klik dan hier.

Wilt u reserveren? Klik dan hier:

Reserveren

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram