Jacuzzi huren en hottub huren
                                                "Op iedere locatie en voor elke gelegenheid een jacuzzi, mobiele hottub of mobiele sauna!"
  

Luxe opblaasbare jacuzzi (6-persoons) Bij JacuzziFans kunt u opblaasbare Jacuzzi's huren voor elke periode.

Leuk voor het hele gezin of vriendengroep, even heerlijk ontspannen in uw eigen jacuzzi.
Direct reserveren? Klik dan hier:

Reserveren

 


'De 3 voordelen van dé opblaasbare jacuzzi t.o.v. een traditionele jacuzzi op een rij'

 

Stroom

Een opblaasbare jacuzzi kan gewoonweg via een stekker in het stopcontact stroom verkrijgen. Voor een traditionele spa, heb je krachtstroom en een aparte stroomgroep nodig. Tevens kan dit niet via een normale stopcontact stroom verkrijgen.

 

Ruimte

De opblaasbare jacuzzi kan je op bijna iedere plek neerzetten, doordat de jacuzzi opgevouwen kan worden, zit je niet zoals met een traditionele jacuzzi, om de jacuzzi door smalle doorgangen te krijgen. Tevens is het gewicht ook goed te handlen, t.o.v. een traditionele jacuzzi.

 

Prijs
Een opblaasbare jacuzzi is de goedkoopste jacuzzi om te huren, je kunt deze al voor €125 huren voor een weekend. Je kan de jacuzzi, in bijna elke gangbare auto vervoeren, waardoor je ook eventueel op de vervoerskosten kunt besparen.
Uiteraard kan je er wel voor kiezen om de jacuzzi door ons te laten bezorgen en opzetten.
                                                                          

Hoe werkt het? 


 Vervoer
U kunt de jacuzzi kosteloos ophalen in Lunteren, aan de Barneveldseweg 41A. De jacuzzi is in de meeste gangbare auto's te vervoeren, zoals een Volkswagen Polo.


U kunt er ook voor kiezen om u volledig te laten ontzorgen, en de jacuzzi bij u te laten bezorgen op locatie. De kosten hiervoor zijn €25 als starttarief, en daarna €0,50 per gereden km.


Opzetten

Indien u ervoor kiest om de jacuzzi op locatie op te halen, krijgt u een korte uitleg over hoe u de opblaasbare jacuzzi dient op te zetten. De belangrijkste aanwijzingen worden meegegeven.

Tevens krijgt u een duidelijke A4-handleiding, om de jacuzzi op uw eigen gemak bij u thuis op te zetten. Eventueel kunnen wij ook het opzetten en opruimen van de opblaasbare jacuzzi uit handen nemen, de kosten hiervoor zijn €35.

 


Opwarmen
Indien u warm water in de opblaasbare jacuzzi kunt krijgen, dan is dat de beste optie, en kunt u vrij snel genieten van het warme water. Helaas heeft niet iedereen die mogelijkheid, waardoor er "koud" kraanwater in de jacuzzi dient te stromen.

Indien dit bij u speelt, dan dient u rekening te houden met een opwarmingstijd van 20-24 uur. Dit ligt vrijwel geheel aan de buitentemperatuur.


Accessoires
Alle basis accessoires voor de opblaasbare
jacuzzi zitten in de prijs inbegrepen. Er zit een isolerende zeil bij, om de jacuzzi sneller te laten opwarmen. Verder zit er beschermingsmateriaal voor aan de onderkant bij de jacuzzi bij, zoals kunstoftegels en een beschermingszeil. Verder zit er ook een chloortablet, chloordispenser en verlichting bij.

 

 Als laatste zitten er ook de overige accessoires erbij, zoals een luchtslang en mondstukken, om de lucht in en uit de jacuzzi te laten blazen.


Borg & betaling
De borg bedraagt €250 per jacuzzi, en dient digitaal overgemaakt te worden. Dit wordt digitaal terugbetaald, na controle op schoonmaak en schade in de dagen na ontvangst.

De betaling van de huur kan contant of digitaal. Indien u kiest voor digitaal, zal dit meestal betaald worden bij ontvangst, d.m.v. een
"tikkie".

 

Extra's

Ook kunt u een pakket van 2 drankjeshouders, 4 hoofdsteunen en 1 waterdichte kaartspel bij de verhuur bijboeken, zodat de ervaring nog optimaler wordt. De kosten hiervoor zijn €12,50 per pakket.

Ook kunt u eventueel een partybox bij huren. Met de JBL PartyBox 310 is genieten gegarandeerd wanneer je deze bij huurt voor €40 voor het feest!

Ook kunt u denken aan extra's, zoals een 3x3 partytent, waterslang en/of haspel. Wilt u een volledige SPA buitenfeest organiseren, naast de opblaasbare jacuzzi's, bekijk dan ook eens alle informatie op: Buitenfeest organiseren.

 

 Groot feest?
Heeft u een groot feest, voor veel genodigden, voor bijv. een grote tuinfeest of grote verjaardag, dan kunt u ook meerdere jacuzzi's tegelijk huren.

Ook kunt u het nóg luxer aanpakken, door een luxe hottub op trailer te huren of onze
mobiele sauna.

 

 Schoonmaak & opruimen
Nadat u genoten heeft van de jacuzzi is het tijd om de jacuzzi op te ruimen. In de verhuurprijzen zit de ontzorging voor de eindschoonmaak in begrepen. 

Zo kunt u optimaal genieten van de jacuzzi, en heeft u niet het gedoe en de zorgen van het droog en schoonmaken van een jacuzzi.


PrijzenDag (24 uur)

€115

Midweek of weekend (bijv. vrijdag t/m maandag)

€125

1 week

€205

2 weken

€290

Iedere week opvolgend (vanaf 2 weken)

+€100

Feestdagen (Bijv. kerst en/of oud-en-nieuw)

De prijzen zijn hoger rond kerst & oud-en-nieuw Reserveren of aanvullende vragen?


Heeft u nog andere vragen? Raadpleeg dan onze FAQ of wilt u direct contact met ons, navigeer dan naar onze contactgegevens.
Wilt u de opblaasbare jacuzzi direct reserveren, navigeer dan naar:

ReserverenJacuzzi optimaal genieten spa
Jacuzzi huren veenendaal
Genieten met het gezin jacuzzi spa
eigenjacuzzi.nl
jacuzzi huren
opblaasbare jacuzzi harderwijk huren
jaccuzi huren
Valentijsdag jacuzzi huren

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram